top of page
Zoeken
  • dirkverhoeven8

Klaarwakker is Google Trusted Photographer en kan nu ook virtual tours op maps maken

Nu zijn we natuurlijk al lang te vertrouwen, maar Google ziet het nu eindelijk ook. Klaarwakker Producties is sinds kort Trusted Photographer geworden bij Google. En dat betekent dat we virtuele rondleidingen direct kunnen uploaden bij google maps, zodat iedereen ze kan zien.


Klaarwakker maakt al een tijdje 360 graden foto’s van bedrijven. Zoals de naam al aangeeft, is het een foto waarin je de hele omgeving in een rondje ziet. Je kunt dus echt om je heen kijken. Een perfecte manier om mensen die normaliter niet zo snel in je bedrijf komen, toch kennis met je te laten maken.


Virtuele rondleiding Maar als je meerdere van die 360 graden foto’s aan elkaar koppelt en je kunt als kijker van de ene foto naar de andere navigeren, dan heb je een virtuele rondleiding. De kijker kan dan echt even door je bedrijf ‘lopen’ en rondkijken. Zoals we hier deden voor Spine in Breda.


RONDLEIDING TOEVOEGEN


Google Virtual Tours geeft uw klanten een rijke gebruikerservaring op hun mobiele en desktop-apparaten. Met Street View kunnen uw klanten uw bedrijf zien voordat ze aankomen. Virtuele rondleidingen verschijnen in zoekresultaten van Google, Google Maps en lokale Google+ pagina’s. Je bent dus gewoon beter vindbaar en je kunt de virtuele tour ook nog eens embedden op je website.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page