top of page
dronevideo's: Service
Pim-en-Dirk-van-Klaarwakker-Producties.j

DRONEVIDEO'S

'vanuit de lucht is bijna alles mooi'

Laten we eerlijk zijn, drone beelden zijn gewoon altijd super vet! Ze zijn ook eigenlijk niet meer weg te denken. Van je bedrijf luchtfoto’s of een video maken maken levert gewoon prachtige beelden op. Het geeft de grootsheid weer van sommige locaties. 

Drone video of foto laten maken 

Klaarwakker producties maakt dronevideo's en luchtfoto's. Soms gebruiken we een paar shots in een bedrijfsvideo, of gewoon een kort filmpje voor social media. Maar zo nu en dan gebruiken we alleen de drone, zoals je hieronder kunt zien .  

Documentaire

Hoe leuk is varen op een blauwe zee? 

Voor OCC Yachting maakten we deze video in Griekeland. Ze verhuren zeilboten en wj maakten al verschillende video's voor sit bedrijf. Deze dronevideo is bedoeld om mensen lekker te maken. En zeg nou eerlijk, wie krijgt er geen zin om een zin in vakantie na het zien van deze video? 

Hoe hoog is die stapel pallets?

Als teaser voor een documentaire die we maakten voor Omroep West, zetten we een aantal dronebeelden achter elkaar. De dronevideo laat zien hoe groot het groot het bouwwerk nu echt is. Door er zo naar te kijken zie je hoe indrukwekkend het is. 

Neem contact op, bel ons of geef een shout-out via de chat. 

bottom of page