top of page
Dirk-Verslag.jpg
TELEVISIE
programma's en documentaires

Klaarwakker maakt programma's en documentaires. Dit gaat van een klein persoonlijk verhaal tot het grote nieuws, het verhaal is altijd leidend.

televisie: Service

PALLETOORLOG

documentaire 

De wijken Duindorp en Scheveningen nemen het ieder tegen elkaar op, want ze willen allebei op nieuwjaarsnacht het grootste en hoogste vuur hebben. Documentairemaker Dirk Verhoeven volgde voor Klaarwakker in 2017/2018 beide organisaties van de vreugdevuren tijdens de organisatie en de opbouw.

televisie: HTML Embed

KUNST OM DE HOEK

tv-serie

Een kunstwerk met een bijzonder verhaal. Daar draait het om in serie ‘Kunst om de hoek’ van Omroep Brabant. Klaarwakker Producties gaat in Brabant op zoek naar de vele markante kunstwerken waar mensen dagelijks voorbijrijden, maar waarvan ze het verhaal erachter niet kennen.  Bekijk alle afleveringen bij Omroep Zeeland en Omroep Brabant

televisie: HTML Embed

WIE, WAT, WATER

tv-serie

In aanloop naar de verkiezingen voor de Waterschappen op woensdag 20 maart maakten wij in opdracht van Omroep Brabant een serie over het werk van de waterschappen in Brabant. Het was een samenwerking tussen de waterschappen Brabantse Delta, Aa en Maas, de Dommel en Omroep Brabant. Bekijk de hele serie via de website van Omroep Brabant.

televisie: HTML Embed

Documentaire

VAN DE KAS NAAR DE KOU

documentaire

In opdracht van Omroep West maakten we de documentaire over de noordelijkste camping ter wereld, in Spitsbergen. Het verhaal gaat over Michelle van Dijk. Ze komt uit het Westland en startte een camping op deze wonderlijk mooie plek. 

televisie: HTML Embed

Neem contact op, bel ons of geef een shout-out via de chat. 

bottom of page