top of page
Togather-klein.jpg
ANIMATIE LATEN MAKEN 
explainer video

Een explainer video of een animatie is misschien we de manier om een moeilijke boodschap begrijpelijk te maken voor je klanten. Klaarwakker Producties helpt je met het versimpelen van de boodschap. Wij weten hoe je tot de kern van de boodschap kan doordringen.

Animaties: Service
Wat is een explainer? 

Explainer-video's zijn korte online marketingvideo's die worden gebruikt om het product of de dienst van uw bedrijf uit te leggen. Verklarende video's worden vaak op een landingspagina, de startpagina van uw website of een productpagina geplaatst. Dit soort video's is enorm populair geworden en dat is niet voor niets, op sommige sites is de conversie met maar liefst 144% gestegen nadat ze een explainer op hun website hadden opgenomen.

Een complex financieel product  simpel uitgelegd 

Waarom een explainer? 

De animatie of de explainer  wordt vaak gebruikt om diensten of technische producten zoals software uit te leggen. Bij sommige bedrijven is het gewoonweg beelden niet zo interessant om te komen filmen en dan is een animatie een goede oplossing. Daarbij is in een animatie alles mogelijk!

Een combinatie van animatie en echt beeld 

Een combinatie van animatie en echt beeld 

Hoe gaat het in zijn werk? 


Concept
De eerste stap is het maken van een concept, het kiezen van een stijl en het schrijven van een script.

 


 

Jullie voorzien ons van informatie en Klaarwakker doet de rest. Wij gaan aan de slag met het schrijven van een script, daarin staat de voice-over tekst en wat er straks te zien is.  Als je hier tevreden over bent gaan we door naar de volgende stapProductie
Wij gaan aan de slag met animeren en jullie kiezen een voice-overstem.   

We willen je graag betrekken bij het proces en laten daarom zo snel mogelijk al wat zien. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kunnen we snel bijsturen als dat nodig is.

 

 

 

Oplevering

Is de animatie klaar en jullie zijn tevreden, dan gaan we de animatie verder afmaken met het sounddesign. Er komt passende muziek bij en bewegingen krijgen een geluid. De explainer gaat nu echt leven. Nu is het tijd de video te gaan posten en kijken of de kijkers er net zo blij mee is als jij! 
 

Neem contact op, bel ons of geef een shout-out via de chat. 

bottom of page