top of page
old-way-or-new-way-choice-2022-11-01-09-31-33-utc.jpg
Bedrijfsvideo: Image
Bedrijfsvideo: Services

LAAT DE KIJKER ZELF KEUZES MAKEN

INTERACTIEVE VIDEO
 

Met interactieve video's geef je je kijkers de mogelijkheid om actief keuzes te maken tijdens het kijken van de video. Hierdoor wordt de informatie in de video beter onthouden en voelt de kijker zich meer betrokken bij jouw merk. Bovendien maakt de interactieve beleving van een video het vele malen effectiever dan een lineaire video.

Wil je je merk op een unieke manier onder de aandacht brengen en je doelgroep nog beter betrekken bij jouw boodschap? Kies dan voor interactieve video's op je website!

Wij zijn ontzettend blij met de interactieve video die jullie voor ons gemaakt hebben. Het is een dynamische, uitdagende, transparante en eerlijke manier om te laten zien wie we zijn, wat we doen en voor wie we het doen. De video wordt ontzettend goed ontvangen door jong en oud. We gaan er dan ook zeker van uit dat dit zal bijdragen aan het sneller of beter behalen van ons gestelde marketing en HR doelen.

Anneke Van Haegenbergh, Ketenstandaard 

Boodschap

Wij bieden een unieke service voor het maken van interactieve video's die perfect aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf en doelgroep. Of het nu gaat om een productdemonstratie, een trainingsvideo of een marketingcampagne, wij helpen je om jouw boodschap op een interactieve manier over te brengen. Probeer het nu uit en ontdek hoe interactieve video's jouw merk een boost kunnen geven. 

interactieve video's geven de kijker de mogelijkheid om zelf keuzes te maken en zo een persoonlijkere ervaring te creëren.

•    Verhoogde conversie: interactieve video's kunnen leiden tot een verhoogde conversie, omdat de kijker actief betrokken is en sneller geneigd is om te converteren (bijvoorbeeld aan te melden voor een nieuwsbrief of een product te kopen).

•    Verlenging van de speelduur: doordat de kijker actief betrokken is, kan de speelduur van de video worden verlengd. 

•    Meerwaarde voor de kijker: interactieve video's kunnen een meerwaarde bieden voor de kijker, door bijvoorbeeld educatieve inhoud, entertainment of gepersonaliseerde aanbevelingen te bieden.

Neem contact op, bel ons of geef een shout-out via de chat. 

bottom of page