top of page

Wij zijn

 

Klaarwakker 

Wij zijn goed in het vertalen van een commerciële boodschap naar een nieuwswaardig of authentiek verhaal. Een verhaal of video die past bij jou, maar ook interessant is voor de (potentiële) klant.

Het begon allemaal in 2005 toen maakten we onze eerste video voor Brabant Water. We waren nog studenten journalistiek en we moesten door heel Brabant met de trein om de video’s op bandjes af te leveren.

Inmiddels is er een hoop veranderd. De kennis van de journalistiek en het maken van video's combineerden we. Hierdoor werden we steeds breder en zijn we doorgegroeid naar een allround communicatiebureau gespecialiseerd in p.r. 

Wij zijn: Text
Dirk-voor-website_edited.jpg
Wij zijn: Team
rosavoorwebsite.jpg
Wij zijn: Testimonials
Rosa Withaar 

project manager

 Ik ben echt een communicatiedier, dus het vertalen van een boodschap in tekst of beeld is mijn kracht. En voor mij persoonlijk is de weg naar het eindresultaat toe belangrijk. Goed contact met de opdrachtgevers en een draaidag die wordt ervaren als een feestje. Dat is voor mij van waarde.  

  • LinkedIn
  • Facebook
Dirk 
Verhoeven

content creator 

Het is een mooie term, content creator, maar het dekt wel de lading. Ik maak graag content: een vette video, een mooi artikel of een 360 graden rondleiding. Wat het ook is, het verhaal staat bij mij altijd centraal. 

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

“Al mijn videoprojecten doe ik met Klaarwakker. Hun kijk op videomarketing en contentmarketing is verfrissend en sluit goed aan bij wat mijn klanten willen. Het werkt lekker”

Willem-Jan Romein – It is a good day

Neem contact op, bel ons of geef een shout-out via de chat. 

bottom of page