top of page
default-e1592474334564-825x259.jpg
VIDEO ABONNEMENT
De oplossing voor succesvolle video marketing
video abbonement: Image
Het video abonnement is de oplossing voor structurele en succesvolle marketing

Het is de ideale manier om je video marketing op structurele basis aan te pakken. Voor een vast bedrag per maand bedenken, maken en verspreiden we regelmatig jouw nieuwe video’s. We gaan een samenwerking met je aan en nemen je zoveel mogelijk werk uit handen. Online video groeit razendsnel en dat is niet voor niets.

De voordelen van video
Op een video wordt makkelijker geklikt en kijkers zijn sneller bereid een handeling te doen, bijvoorbeeld een aanschaf, iets delen of liken.

 

Met een video abonnement kun je structureel video’s laten maken en door de frequentie zorg je voor herkenbaarheid en kun je klanten aan je binden. Het is de manier om in contact te blijven met je doelgroep.

video abbonement: Video
video abbonement: Products

Video’s voor Facebook, Instagram en Linkedin

Welk abonnement je ook kiest, je krijgt altijd professionele video’s die goed worden verspreid. De diensten zijn per jaar in te zetten. Dus bij een Plus abonnement filmen we drie dagen per jaar. Dit betekent niet dat je slechts 3 filmpjes krijgt. Soms nemen we wel meer dan 15 video’s op per dag! Bekijk hieronder een aantal video's doe we ivoor recreatiepark de Boshoek maakten. Zij hebben al vanaf dag één een Klaarwakker video abonnement en je kunt aan deze voorbeelden goed zien hoe veelzijdig video is, van een bedrijfsfilm tot een kinderserie. We kunnen vrijblijvend meedenken over hoe je video kunt inzetten, bijvoorbeeld op je social media kanalen.

video abbonement: Price List
Video marketing is een strategie

..waar je eerst goed over na moet denken

Video is een zeer krachtig communicatiemiddel. Waar we voorheen sterk leunden op marketing waarin onze producten en diensten centraal stonden, verlangt de moderne consument steeds meer relevantie en toegevoegde waarde, oftewel content video marketing.

 

Online video marketing op sites als Youtube en Vimeo is hiervoor een goed middel. Met video breng je op een toegankelijke manier informatie over waar de kijker iets aan heeft. Met het video abonnement van Klaarwakker zorg je er voor dat je regelmatig nieuwe video’s op je site hebt en ook nog eens beter vindbaar bent op het internet. Zoals wij bv. doen voor Recreatiepark de Boshoek.

 

Video marketing waarbij er steeds een nieuwe video over jouw bedrijf verschijnt;

  • houdt de kijker geboeid

  • kan kijkers binden

  • zorgt voor up-to-date content

  • zorgt voor zoekmachine optimalisatie

 

Een goede campagne gaat uit van een doelstelling, een strategie en is alles behalve statisch. Internet is voortdurend in ontwikkeling en dat geldt ook voor de gebruikers ervan. Daarom moet een campagne zich ook blijven ontwikkelen. Een keer iets posten en er maar het beste van hopen, heeft geen zin. Tenzij je bij toeval een viral video hebt, maar het geheime recept daarvoor bestaat niet.

 

Door een strategie te kiezen en daaraan vast te houden en bij te sturen aan de hand van meetresultaten, zorg je ervoor dat je bedrijf identiteit krijgt. Als die identiteit goed gekozen is, goed in beeld gebracht wordt en je de klant echt iets te bieden hebt, dan zal je marketing zich zeker terugbetalen. Bijvoorbeeld in meer website bezoekers, meer naamsbekendheid of meer clicks, maar uiteindelijk in meer klanten en een positieve ROI.

PRIJS VIDEO ABONNEMENT 

Laat hier je gegevens, bel ons of geef een shout-out via de chat. 

Bedankt! Wij nemen snel contact met je op.

bottom of page