Jouw verhalen, door ons verteld

In onze portfolio

…zie je wat we eerder al maakten en voor wie we dat deden. Onze opdrachtgevers komen uit veel verschillende sectoren. De video’s die we voor hen maakten zijn al net zo verschillend. Stuk voor stuk zijn ze speciaal voor hun specifieke doel bedacht en gemaakt.

Wij maken o.a. bedrijfsfilms, eventregistraties, crowdfundingvideo’s, how to’s, productvideo’s, portretten, commercials en testimonials. Zo nu en dan maken we ook documentaires en reisprogramma’s en zelfs een web-kinderserie.

Klaarwakker Producties produceert televisieprogramma over kunst voor Omroep Brabant met de naam kunst om de hoek.

Kunst om de hoek, tv-programma over kunst in de openbare ruimte

Opdrachtgever: Omroep Brabant
Een kunstwerk met een bijzonder verhaal. Daar draait het om in het nieuwe programma 'Kunst om de hoek' van Omroep Brabant. Klaarwakker Producties gaat in Brabant op zoek naar de vele markante kunstwerken waar mensen dagelijks voorbijrijden, maar waarvan ze het verhaal erachter niet kennen.
Klaarwakker Producties maakte 360 graden tour

360-graden tour Sport+

Opdrachtgever: Sport+
Voor Sport+ in Rijswijk maakten we een 360-graden tour. Dat is een rondleiding door het bedrijf met behulp van 360 graden foto's.

Pannehoef Oosterhout

Opdrachtgever: Pannehoef Oosterhout
Deze video werd vertoond tijdens de presentatieavond van de nieuwe Pannehoef. Het was het eerste dat de bezoekers te zien kregen en daarom moest de video overdonderen.

Schiphol experience

Opdrachtgever: Tourism Group International
Heb jij altijd al willen weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland? De Schiphol Experience is een bustour waarin je de geheimen van Schiphol leert kennen.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling

Opdrachtgever: Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Bouwbedrijf van Wanrooij was in de race voor de ontwikkeling van een gebied in Zaanstad. Wij maakten een aantal video's die zijn gebruikt tijdens de presentatie van de plannen bij de gemeente.

Wie Wat Water: serie over waterschappen in Brabant

Opdrachtgever: Omroep Brabant
In aanloop naar de verkiezingen voor de Waterschappen op woensdag 20 maart maakten wij in opdracht van Omroep Brabant een serie over het werk van de waterschappen in Brabant. Het was een samenwerking tussen de waterschappen Brabantse Delta, Aa en Maas en de Dommel en Omroep Brabant.

Emprover, samen continu verbeteren

Opdrachtgever: Emprover

Palletoorlog

Opdrachtgever: In eigen beheer
Sinds deze jaarwisseling kent iedereen de vreugdevuren van Duindorp en Scheveningen. Het was ieder jaar weer een strijd in Den Haag. Wie bouwt het grootste vuur van de wereld? Klaarwakker maakte een documentaire over de vreugdevuren.

OCC Yachting

Opdrachtgever: OCC Yachting
OCC Yachting is een goed voorbeeld van hoe je video in kan zetten voor je bedrijf. We kennen allemaal de klassieke bedrijfsfilm, maar er zijn zoveel meer mogelijkheden om je doelen te bereiken.
Klaarwakker Producties maakt video bij Sint Catharinadal in Oosterhout

Future Talks Oosterhout nominaties

Opdrachtgever: JCI Oosterhout
Oculus Corporate Identity video

We are Oculus Technologies

Opdrachtgever: Oculus Technologies
Een corporate identity video geeft een eerste indruk van een bedrijf. Wat doe je, voor wie is het en niet onbelangrijk; wie werken er? Deze video geeft Oculus en de mensen een gezicht en helpt ze met name bij het binnenhalen van nieuwe klanten.
La Napoule Marina

Port de la Napoule

Opdrachtgever: OnboardOnline
In samenwerking met OnboardOnline maakt Klaarwakker video's van jachthavens. Dit is de pilot.
10 Incubator

HvA – 10K Incubator

Opdrachtgever: Hogeschool van Amsterdam
10K helpt studenten van de HvA om van een idee en startup te maken. De video geeft een impressie daarvan.
ZO! Duurzaam - Klaarwakker

ZO! Duurzaam

Opdrachtgever: ZuidoostPartners
Klaarwakker zijn ze in Zuidoost op het gebied van duurzaamheid. En wij mochten het vastleggen :)
De Boshoek

Recreatiepark de Boshoek

Opdrachtgever: De Boshoek
Het videoabonnement van Klaarwakker is een handige manier om veel video content te genereren. Kijk op onze video abonnement pagina voor meer info!
Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience

Opdrachtgever: Amsterdam Boat Experience
3 boten, 2 camera mensen, +70 figuranten en 27 graden; dat was er voor nodig om deze video te maken. Een heerlijke dag met een mooie video als resultaat. We love our job :)
Amsterdam Zuidoost

ZO! Amsterdam Zuidoost

Opdrachtgever: ZuidoostPartners
Dat Amsterdam Zuidoost mooi is wisten veel Amsterdammers al. Het werd tijd dat iedereen te zien krijgt wat het stadsdeel allemaal te bieden heeft. De opdracht was vrij; maak een zonnige, caleidoscopische video. Oja, en gebruik de muziek van een lokale artiest.
De noordelijkste camping ter wereld

Van de Kas naar Kou

Opdrachtgever: Omroep West
De documentaire 'Van de Kas naar Kou' geeft een inkijkje in het leven van Michelle van Dijk. Zij werkt in de kassen van het Westland maar enkele maanden per jaar gaat ze naar Spitsbergen. Daar runt ze de noordelijkste camping ter wereld.
Nautiq

Nautiq

Opdrachtgever: Oculus Technologies
Nautiq - The smartest communication tool for yachting
Amnion

Discover the freedom of Omniyon

Opdrachtgever: Yachtcloud
Omniyon is een multifunctioneel systeem waarmee je al je media en je omgeving kunt bedienen. Waar je ook bent. Het systeem wordt ontwikkeld door Yachtcloud en heeft zijn oorsprong is de superyacht industrie. De video is een teaser die volledig is gedraaid in een greenscreen studio. De videoclip van 'Take On Me' van A-HA diende o.a. als inspiratie.

Tilburg Grows On You

Opdrachtgever: Tilburg Marketing
Hoe vinden expats Tilburg? Waarom kiezen ze voor Tilburg en hebben ze er spijt van?
TRiN by Oculus

TRiN

Opdrachtgever: Oculus Technologies
TRiN is een interactief 3D scherm dat ontwikkeld wordt door Oculus Technologies. De locatie die we hiervoor gebruikten is de Leerfabriek in Oisterwijk. De video heeft een beeldverhouding van 21:9 wat een filmisch gevoel geeft.
The stars of the 2017 GSH

Sölden Gaysnowhappening 2017 – Aftermovie

Opdrachtgever: Ötztal Tourismus
Voor Sölden maakten we niet alleen deze aftermovie. We maakten enkele dagen na het event ook een korte terugblik en voor de aankomende editie een teaser. Een goed voorbeeld van hoe je maximaal rendement uit het ruwe materiaal kunt halen.
YachtEye

YachtEye

Opdrachtgever: Oculus Technologies
Voor Oculus maakten we een serie van 5 video's over YachtEye, een guest infotainment systeem voor superjachten. Dit is de eerste video waarin een eerste impressie van het systeem wordt gegeven. In de volgende 4 video wordt dieper ingegaan op de features.

Air-Craft Glass teaser

Opdrachtgever: Air-Craft Glass
Een soort glas dat geschikt is voor de commerciële luchtvaart komt in 2016 op de markt. Licht, sterk, veilig en uitvoerig getest. Deze video is volledig uit stockmateriaal gemaakt.

Zeilen in Corfú en Lefkas

Opdrachtgever: OCC Yachting
Zeilen in Griekenland op je eigen boot is voor iedereen. Het is avontuurlijk, relaxed en geschikt voor het hele gezin. Deze feelgood video laat zien wat je kan verwachten als je een boot huurt bij OCC Yachting in Griekenland.
The Wireless Puck

The Wireless Puck

Opdrachtgever: Oculus Technologies
De Wireless Puck wordt gebruikt in de superjacht industrie. Het werkt in combinatie met de systemen van YachtEye. De video moest een high-end en luxueuze uitstraling hebben.
GSH Aftermovie

Gay Snow Happening Sölden – Aftermovie

Opdrachtgever: Ötztal Tourismus
Dit is de korte aftermovie van de GSH 2017. Na 5 dagen filmen hadden we meer dan genoeg kleurrijk materiaal om ook een langere versie én de teaser voor 2018 te maken. Een keer een andere wintersport? GA!

Een plek om te schuilen – boektrailer

Opdrachtgever: Harper Collins
Deze boektrailer is een teaser voor het boek 'Een plek om te schuilen'. Vluchten, verdoven, beschutting zoeken. Een plek om te schuilen is een verhaal van gemis - van wat je had, van wat je wilt hebben en van wat onbereikbaar blijft.
Bacom administratie en advies

Bacom Groep

Opdrachtgever: Bacom administratie en advies
Bacom is een administratie en advies kantoor in Amsterdam Noord. Bij het ontwerpen van de nieuwe website speelde video een belangrijke rol. We wilden met de video's Bacom persoonlijker maken en een gezicht geven. De kerstvideo werd verstuurd als mailing rondom de feestdagen ter promotie van de nieuwe website.

video marketing

Klaarwakker Video Abonnement

Opdrachtgever: Verschillende opdrachtgevers
De mogelijkheden van het Klaarwakker Video Abonnement zijn eindeloos. Denk aan evenementenregistraties, klanten reviews, portretvideo’s, animaties of productvideo's. Of denk aan aan van onze speciale concepten zoals en video-uitnodiging of een video-ansichtkaart.

De video ansichtkaart

Opdrachtgever: Recreatiepark De Boshoek
Voor de Boshoek maakten wij de video ansichtkaart. Een verzameling van video boodschappen van vakantiegangers.
Tennis in Amsterdam Noord

Vuurwerk Toernooi 2016

Opdrachtgever: TC Elzenhagen - A'dam Noord
Of we iets konden maken voor de locale tennisvereniging.. Toen we hoorden dat het om het Vuurwerk Toernooi ging was het idee snel geboren. Boys with toys :)
Klaarwakker

Let’s Work Mate

Opdrachtgever: Gemeente Amersfoort
Let’s Work Mate in een initiatief van het UWV, VNO-NVC en de gemeente Amersfoort. Het programma begeleidt werknemers die minder ervaring hebben op de arbeidsmarkt.
https://www.air-craftglass.com

AIR-CRAFTGLASS – 1st Mirror Run

Opdrachtgever: AIR-CRAFTGLASS
De eerste productie van speciaal voor de luchtvaartindustrie ontwikkelde glasplaten is een feit. In alle vroegte werd op een ambachtelijke manier een high-tech soort glas geproduceerd. Fascinerend om er bij te zijn en het te mogen filmen!

Werken bij Alewijnse

Opdrachtgever: Alewijnse Marine Systems
Alewijnse ontwerpt, levert en integreert elektrotechnische systemen. Overal ter wereld, voor de maritieme sector, industrie, en retail. Deze video maakten we voor de Alewijnse Academy.
Combifit

Alles voor glas, behalve glas

Opdrachtgever: Combifit
Combifit gooit het over een andere boeg en daar hoort een nieuwe bedrijfsvideo bij. Kort, duidelijk en luchtig was de opdracht. Alle 'acteurs' zijn werknemers van Combifit. Er komt ook nog een serie met instructievideo's over de producten van Combifit.
Sociale banken amersfoort

Sociale banken Amersfoort

Opdrachtgever: Gemeente Amersfoort
De voedsel-, kleding- en speelgoedbank van Amersfoort vormen samen De Sociale banken. Deze video dient ter promotie en uitleg over de samenwerking.

ProPlus Event App

Opdrachtgever: Pootentieel
De ProPlus Event App is een handige app voor al je zakelijke events. Wij bedachten en maakten deze commercial in samenwerking met It Is A Good Day
VX Cruise

VX Cruise

Opdrachtgever: VX Cruise
VX Cruise is een infotainment systeem voor aan boord van cruiseschepen. Deze video werd gebruikt voor de pitch van het product. En met succes, binnenkort is de eerste VX Cruise te vinden aan boord van een cruiseschip.
video abonnement

Klaarwakker video abonnement

Opdrachtgever: Eigen promotie
Voor ieder budget het juiste abonnement! Deze animatie geeft uitleg over de mogelijkheden.
Klaarwakker Producties

Keessie en Willie – De Papierfabriek

Opdrachtgever: Recreatiepark De Boshoek
Keessie en Willie zijn de gezichten van De Boshoek. Dit is de eerste aflevering van een nieuwe seizoen. EEn van de mogelijkheden met het Klaarwakker video abonnement! Veel kijkplezier.
landelijke optiday optidee

De landelijke Optiday

Opdrachtgever: Optidee Nederland
Optidee produceert en verkoopt luxueuze wellness producten. Groot geworden in Duitsland, maar inmiddels hebben ze ook een flinke voet aan de grond in Nederland. Wij maakten de registratie van de dag in het Spant! in Bussum.
OCC Yachting

OCC Yachting Vloot

Opdrachtgever: OCC Yachting
De vloot van OCC bestaat uit zo'n 50 boten. Voornamelijk zeilschepen maar ook enkele luxe motorjachten. Van de 10 typen boten maakten wij productvideo's.

Rotary Oosterhout

Opdrachtgever: Rotary Oosterhout
De Rotary Oosterhout organiseert jaarlijks een dag voor ouderen. De opdracht voor Klaarwakker was een bondige registratie van de dag.
silk-ka zijdebloemen

Silk-ka zijdebloemen

Opdrachtgever: Silk-ka
Silk-ka is een van de grootste spelers op het gebied van zijdebloemen in Europa. De video geeft een impressie van het bedrijf en de producten die ze produceren en leveren.
van berge henegouwen

Van Berge Henegouwen

Opdrachtgever: Van Berge Henegouwen
Van Berge Henegouwen ontwerpt en installeert technische installaties voor de superjacht-industrie. Klaarwakker maakte productvideo's van enkele snufjes.
AFRIpads - Uganda

AFRIpads – Uganda

Opdrachtgever: AFRIpads
Deze video maakten we voor AFRIpads. Dit is een organisatie die een her te gebruiken damesverband ontwikkelt.

Val niet in slaap!

Blijf Klaarwakker op het gebied van video marketing. Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met handige tips & trends. Ook wij vinden spam verschrikkelijk, dus we gaan zorgvuldig met je gegevens om.

* = verplicht veld