ZO! Amsterdam Zuidoost

Tijdens het maken van deze video werden we positief verrast door het stadsdeel. Wat een groene, ruimtelijke en aangename plek! Onze vooroordelen waren in één klap weg en er was genoeg te kiezen om te filmen. Van Color Kitchen Langerlust tot World of Food, overal werden we met open armen ontvangen. Onze opdrachtgever ZuidoostPartners is een city marketing bureau dat als doel heeft Amsterdam Zuidoost te promoten. De video moest dan ook een zonnig, verrassend  en caleidoscopisch beeld geven van het stadsdeel.

We hebben zo’n 5 dagen gefilmd en van o.a. de Amsterdam ArenA ook beelden gekregen. Speciale dank uit naar Graziella Hunsel van wie we de muziek mochten gebruiken.

We doen ook de campagne rondom de video. Via mailings, plugs bij media en social media proberen we zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Zuidoost. Update over het resultaat volgt!

Opdrachtgever:
ZuidoostPartners
Periode:
Jan 2017
Activiteiten:
concept, productie, opnames, vormgeving, montage
Distributie:
Facebook, YouTube, direct mailing, website ZO!, makelaars Zuidoost
Website:
www.zuidoost.nl
YouTube kanaal:
Bekijken

Terug naar overzicht

Val niet in slaap!

Blijf Klaarwakker op het gebied van video marketing. Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met handige tips & trends. Ook wij vinden spam verschrikkelijk, dus we gaan zorgvuldig met je gegevens om.

* = verplicht veld