OCC Yachting

OCC Yachting is een goed voorbeeld van hoe je video in kunt zetten voor jouw bedrijf. Voor uiteenlopende doeleinden maakten we voor OCC diverse video’s. We maakten in 2015 al een bedrijfsvideo die ze tot de dag van vandaag inzetten op de website en op beurzen. Daar is dit jaar een drone video bijgekomen met het zelfde doel: potentiële klanten lekker maken met mooie plaatjes.

Daarbij is het voor OCC belangrijk om te laten zien welke boten er te boeken zijn. Wat is het product dat ze leveren? De video rechtsonder is een van vele video’s die we maakten van de vloot. Zo kunnen klanten precies zien wat ze boeken. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor duidelijkheid.

De video linksonder dient ervoor om een drempel weg te nemen. Zeilen op zee is niet niks, maar goed te doen als je een beetje ervaring hebt. Door te laten zien welke handelingen er aan boord zijn nemen deze video’s dit vooroordeel weg. Daarnaast helpt het OCC om schade aan de boten te voorkomen en is het natuurlijk erg klantgericht en goede service. 

 

Opdrachtgever:
OCC Yachting
Periode:
Zomer 2018
Activiteiten:
Concept, strategie, productie, opnames, montage en vormeving
Distributie:
OCC website, klanten mails, beurzen
Website:
www.occ-yachting.nl
Webdesigner:
www.seolab.nl

Terug naar overzicht

Val niet in slaap!

Blijf Klaarwakker op het gebied van video marketing. Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met handige tips & trends. Ook wij vinden spam verschrikkelijk, dus we gaan zorgvuldig met je gegevens om.

* = verplicht veld