Twee werelden, één basis

..sinds 1995

Klaarwakker Producties is ontstaan uit de samenwerking tussen Pim Leushuis en Dirk Verhoeven. Wij zijn beide al jaren actief in de media. Dirk als journalist, documentairemaker, zelfstandig ondernemer en cameraman. Pim als producent en programmamaker. We groeiden samen op in Tilburg, werden vrienden en de basis van Klaarwakker Producties was gelegd.

Het plan om samen video’s te maken ontstond al enkele jaren geleden, maar het juiste moment om dat te doen moest zich nog aandienen. Begin 2015 was het moment daar om alle opgedane kennis en ervaring te bundelen in een bedrijf.

Doelgericht zonder poespas

Het resultaat is een fris, no-nonsense videoproductie bedrijf. Door de uiteenlopende achtergronden bekijken onze videoprojecten vanuit diverse kanten. Zo komen we snel tot goede oplossingen vanuit artistiek, journalistiek en commercieel oogpunt.

“Het ontzorgt ons om met Klaarwakker te werken omdat je kunt vertrouwen op hun snelheid, vakmanschap en creativiteit. Die professionele aanpak sluit goed aan bij Oculus Technologies”

Stefan van Cleef – Oculus Technologies

“Al mijn videoprojecten doe ik met Klaarwakker. Hun kijk op videomarketing en contentmarketing is verfrissend en sluit goed aan bij wat mijn klanten willen. Het werkt lekker”

Willem-Jan Romein – It is a good day

“We ontvangen veel lovende reacties nadat Klaarwakker onze site heeft voorzien van video’s. Het heeft ons zelfs voor het eerst een nieuwe relatie opgeleverd via de website! Bij een volgend videoproject zal Klaarwakker opnieuw onze partner zijn.”

René van Eijbergen – Bacom Groep

Een goede video is een video die werkt. Je kan nog zo’n mooie video hebben met alles erop en eraan, maar wat heb je daar aan als hij niet bekeken wordt? En als hij dan bekeken wordt, wat wil je dat de kijker ervaart, doet of vindt? Het gaat er niet om wat we allemaal zouden kunnen, maar om wat werkt.

Wil je meer over ons weten en/of eens sparren over video? Bel ons of stuur een mailtje!

Groet, Pim Leushuis & Dirk Verhoeven

 

Val niet in slaap!

Blijf Klaarwakker op het gebied van video marketing. Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met handige tips & trends. Ook wij vinden spam verschrikkelijk, dus we gaan zorgvuldig met je gegevens om.

* = verplicht veld