Wat is Google mijn bedrijf? 

Stel je bent op zoek naar een restaurant in de buurt, een fietsenmaker of een bakker. Wat zie je dan als op Google naar zo’n winkel zoekt? Op de resultatenpagina is er een blok aan de rechterkant te zien.  In dat blok zie je alle informatie van het bedrijf. Ten minste, als het bedrijf die informatie heeft ingevuld.  

 

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee je kunt beheren hoe je bedrijf wordt weergegeven in Googlediensten, zoals Maps en zoeken. Als je een bedrijf hebt dat services op een bepaalde locatie levert, kunnen mensen je vinden via Google Mijn Bedrijf. Een groot voordeel hiervan is dat als je hier vindbaar bent, je potentiële klant je als betrouwbaarder ervaart.  Maar het allergrootste voordeel is dat hij  van je bestaan weet en je ook nog eens weet te vinden.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat zie je op Google mijn bedrijf? 
 

Je ziet de naam van je bedrijf, een foto van het pand, het telefoonnummer, een video of een 360 graden rondleiding. Ook zie je reviews van klanten, een knop om naar de website te gaan en een knop om een route te plannen naar je bedrijf. Er is zelfs ook een mogelijkheid om berichten te posten.

 

Dat klinkt misschien als veel werk, maar een compleet ingevulde Google Mijn Bedrijf pagina zorgt – zeker lokaal – voor een betere vindbaarheid, Toch zie je dat er nog genoeg bedrijven zijn die weinig met hun vermelding doen. En dat is erg jammer. Google houdt namelijk van compleet verzorgde mijn bedrijf accounts en dit soort bedrijven eindigen dan ook vaker bovenaan.

 

Klaarwakker Google mijn bedrijf-pakket

Klaarwakker heeft een speciaal Google Mijn Bedrijf pakket. Daarmee bent u in één klap voorzien van alle media die nodig zijn voor het een succesvolle Mijn bedrijf-pagina. U hoeft zich geen zorgen te maken over het inrichten van Google mijn bedrijf want wij doen dat voor u! En wij zorgen dat het volledig is, zodat u meteen beter vindbaar bent.

Google Mijn Bedrijf
 
GOOGLE MIJN BEDRIJF PAKKET
In 1 klap voorzien van al u media en beter vindbaar!

Klaarwakker heeft een speciaal Google Mijn Bedrijf pakket. Daarmee bent u in één klap voorzien van al u media. Wij zorgen voor een goede basis door u te voorzien van een aantal goede foto's, een video en een 360 graden foto.  

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over het inrichten van Google Mijn Bedrijf want wij doen dat voor u! En wij zorgen dat het compleet is, zodat u meteen beter vindbaar bent.

KLAARWAKKER GOOGLE MIJN BEDRIJF PAKKET

Corona-aanbieding €1500.00

Inrichten

Wij richten google mijn bedrijf in

Foto's

Wij maken 10  professionele foto’s van binnen en van buiten.

Video

Wij nemen een video op waarin u uitlegt waarom klanten bij u moeten zijn.

360 graden foto's

Wij maken 360 foto’s zodat bezoekers ook u bedrijf van binnen kunnen zien.

Begeleiding

Wij leggen u Google Mijn Bedrijf uit, zodat u het in de toekomst zelf kunt onderhouden.

 

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Bedankt! Wij nemen snel contact met je op.