Bedrijfsvideo laten maken door Klaarwakker – Wij vertellen jouw verhaal!

 

Laten we er niet omheen draaien, video is hot. Het is dé manier om jouw verhaal aan veel mensen te vertellen. Een bedrijfsvideo is namelijk een heel krachtig communicatiemiddel. Het wordt zelfs gezien als de meest effectieve vorm van content.

Voordelen 

Je kent het misschien wel, je bezoekt een website en je ziet een video staan. Nog voordat je iets hebt gelezen, klik je de video aan. En dit is nu precies de kracht van een bedrijfsfilm. De websitebezoeker is een beetje lui geworden, heeft geen zin meer om te lezen en is ondertussen gewend geraakt aan bedrijfsvideo’s.  Je publiek snakt gewoon naar korte en boeiende videocontent. En dat is nog maar één reden om een bedrijfsvideo te laten maken.

Want zo’n promotiefilm op je website zorgt voor een verhoogde conversieratio. Mensen zijn na het zien van een bedrijfsvideo sneller geneigd over te gaan tot een aankoop of een telefoontje naar je bedrijf. Daarnaast houdt google van video’s, dus het zorgt ook nog eens voor betere vindbaarheid. 

Bekijk hier onze portfolio pagina of bekijk de voorbeelden hieronder.

Klaarwakker Producties maakt jouw bedrijfsvideo? 

Wij vertellen jouw verhaal met een bedrijfsvideo. Wij vinden het belangrijk dat je laat zien waarom je doet wat je doet. Een goede video vertelt volgens ons een verhaal dat blijft hangen bij de kijker. Het laat hem met een gevoel van verwondering en verlangen achter.  Wij hebben een achtergrond in de journalistiek, we kunnen denken in doelgroepen en we weten hoe we informatie zo kunnen verpakken dat die binnenkomt bij de kijker.  

Klaarwakker producties begeleidt het proces van het begin tot het eind. Een bedrijfsvideo maken kan een intensief proces zijn waarin je wordt gedwongen om na te denken over wie  je als bedrijf eigenlijk bent. Maar wij proberen jouw als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Het enige dat jij nu moet doen, is hieronder op de contact knop drukken!

contact

Val niet in slaap!

Blijf Klaarwakker op het gebied van video marketing. Ontvang regelmatig een nieuwsbrief met handige tips & trends. Ook wij vinden spam verschrikkelijk, dus we gaan zorgvuldig met je gegevens om.

* = verplicht veld